Oplossingen
 


Oplossingen

Met onze softwareoplossingen kunnen wij elke organisatie ondersteunen bij het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving.

Een honinggraat structuur met meerdere een verschillend icoontje per graat.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging wordt steeds crucialer voor organisaties, vooral met de toenemende relevantie van normen zoals NIS2, ISO 27001 en NEN 7510. Om aan deze uitdagingen tegemoet te komen, biedt Qontrol-it een kwaliteitsmanagementsyssteem: sQyline. Deze software is niet alleen een facilitator voor elk kwaliteitsmanagementsysteem, maar fungeert ook als een robuust framework voor het beheren van informatiebeveiligingsrisico's.

sQyline stelt organisaties in staat om op een gestructureerde manier hun informatiebeveiligingsrisico's in kaart te brengen, passende maatregelen te documenteren en de implementatie, effectiviteit en naleving ervan te controleren. Dit zorgt ervoor dat organisaties niet alleen aan diverse wet- en regelgeving, normeringen en gemaakte afspraken kunnen voldoen, maar ook aantoonbaar maken dat ze dit doen. Het is een soort Governance, Risk and Compliance (GRC) oplossing, die werkt volgens de Plan-Do-Check-Act (PDCA) cyclus, waardoor organisaties voortdurend hun informatiebeveiliging kunnen verbeteren en aanpassen aan veranderende eisen en omstandigheden.

Lees meer

 

Accountancy

In uw werk als accountant wordt steeds vaker van u verwacht dat u aantoont dat u en uw klanten voldoen aan steeds meer wet- en regelgeving.

Daarnaast heeft u uw eigen kwaliteitsambitie en bijbehorende kwaliteitsindicatoren, uw eigen handboek en richtlijnen. Hiermee heeft u een kwaliteitsmanagement systeem waarmee uw medewerkers weten hoe te handelen in elke situatie.

Maar hoe weet u of uw kwaliteitsmanagement systeem werkt? En kunt u dit aantoonbaar maken?

Met sQyline van Qontrol-it heeft u hét systeem in handen om op een eenvoudige wijze invulling te geven aan deze vraagstukken.

 
Wandelende mensen met koffers.
Een plaatje van mensen die hun handen op elkaar hebben
 

Horizontaal Toezicht

In samenwerking met diverse ziekenhuizen, Zorgverzekeraars Nederland, de NVZ en de NFU heeft Qontrol-it software ontwikkeld voor de implementatie en uitvoering van Horizontaal Toezicht in de Zorg: RollerQoaster.

RollerQoaster stelt u in staat uw control framework in te richten en te onderhouden op een gestructureerde en eenvoudige manier. Ook bevat RollerQoaster ingebouwde mogelijkheden om uw zorgverzekeraar mee te laten kijken en uw control framework te laten beoordelen.

Maatwerk

Voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, ontwikkelen wij ook software oplossingen op maat. Bent u op zoek naar een oplossing meer gericht op uw eigen organisatie? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken voor advies op maat!

Twee monitors die aanstaan.