Ons team

Qontrol-it is opgericht in 2017 en heeft zich toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige softwareapplicaties die perfect aansluiten op de specifieke eisen en wensen van onze gewaardeerde klanten. Sinds 2020 is Qontrol-it ISO 27001 gecertificeerd.

Met een team van zeer bekwame professionals zijn wij in staat om nauw betrokken te zijn bij elk project en de functionele uitdagingen van onze klanten om te zetten in technologische oplossingen. Deze benadering stelt ons in staat om op maat gemaakte software te leveren die niet alleen voldoet aan de technische specificaties, maar ook aan de unieke behoeften van onze klanten. Door deze betrokkenheid streven wij ernaar om oplossingen te bieden die onze klanten in staat stellen om op een intuïtieve en effectieve manier met onze applicaties te werken.

Bij Qontrol-it geloven we sterk in het belang van een open en collaboratieve werkomgeving. Als gevolg hiervan staan we altijd open voor getalenteerde collega's die graag deel willen uitmaken van ons innovatieve team. Als onze organisatie je aanspreekt en je geïnteresseerd bent in het delen van je vaardigheden en passie, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om kennis te maken en te ontdekken hoe jouw talenten kunnen bijdragen aan het succes van Qontrol-it.