Horizontaal Toezicht

In samenwerking met diverse ziekenhuizen, Zorgverzekeraars Nederland, de NVZ en de NFU heeft Qontrol-it software ontwikkeld voor de implementatie en uitvoering van Horizontaal Toezicht in de Zorg: RollerQoaster.

RollerQoaster stelt u in staat uw control framework in te richten en te onderhouden op een gestructureerde en eenvoudige manier. Ook bevat RollerQoaster ingebouwde mogelijkheden om uw zorgverzekeraar mee te laten kijken en uw control framework te laten beoordelen.

In welke fase van HT je je als zorgaanbieder ook bevindt, RollerQoaster draagt bij aan een goede en gestructureerde vastlegging en communicatie met de zorgverzekeraar.

Bent u onlangs gestart met RollerQoaster of bent u dit van plan? Om een goede start te kunnen maken, raden wij u aan deel te nemen aan een implementatiesessie RollerQoaster. Wij organiseren regelmatig implementatiesessies waarin we een uitgebreide toelichting geven over de tool en waarin u zelf aan de slag gaat in een demo omgeving.

Doorontwikkeling

Samen met de gebruikers van RollerQoaster wordt periodiek de ontwikkelagenda opgesteld. Door te luisteren naar de wensen en ervaringen van onze gebruikers kunnen we ook in onze software continu verbeteringen doorvoeren.

Wilt u meer weten over RollerQoaster?

Neem dan contact met ons op
 
Het RollerQoaster logo