ISO 27001

ISO 27001, een internationale norm voor informatiebeveiligingsbeheer, vormt een essentieel kader voor organisaties die hun informatie willen beheren en beschermen. Deze norm voorziet in een gestructureerd raamwerk waarmee organisaties een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) kunnen opzetten, implementeren, onderhouden en voortdurend verbeteren.

Het doel van ISO 27001 is niet alleen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te garanderen, maar ook om de risico's op incidenten in informatiebeveiliging te verkleinen. Wanneer een organisatie ISO 27001 implementeert, laat het zien dat zij informatiebeveiliging serieus neemt en dit op een allesomvattende en systematische manier beheert.

Met sQyline heeft u de ideale software in huis voor de beheersing van informatiebeveiliging volgens de ISO 27001-standaard. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voor informatiebeveiliging is specifiek ontworpen om uw organisatie te ondersteunen bij het voldoen aan de eisen van ISO 27001. Het biedt niet alleen een gestroomlijnde benadering om te voldoen aan de norm, maar stelt u ook in staat om proactief risico's te beheren, compliant te blijven en de algehele informatiebeveiligingscultuur te versterken.

Ontdek hoe sQyline uw organisatie kan ondersteunen bij het implementeren van ISO 27001 om zo uw positie te versterken op het gebied van informatiebeveiliging.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van sQyline?

Neem dan contact met ons op