ISO 27001 certificering Qontrol-it

Bij Qontrol-it zien we informatiebeveiliging niet alleen als een essentieel aspect van onze bedrijfsvoering, maar als een fundamenteel onderdeel van het vertrouwen dat we onze klanten bieden. Daarom zijn we er trots op dat we sinds januari 2020 gecertificeerd zijn volgens de internationaal erkende normen van ISO 27001.

Deze certificering is voor ons niet zomaar een prestatie; het is een bewijs van onze voortdurende inzet voor het waarborgen van de veiligheid, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie die we beheren. Het behalen van het ISO 27001-certificaat is een bevestiging van de strenge maatregelen en processen die we hebben geïmplementeerd om de informatie van onze klanten te beschermen.

 
ISO 27001 logo

De normen van ISO 27001 vormen de basis voor ons Information Security Management Systeem (ISMS). Dit systeem, dat zorgvuldig is ontworpen en geïmplementeerd, omvat alle aspecten van informatiebeveiliging, van het vaststellen van beleid tot het monitoren en continu verbeteren van onze processen. Met ISO 27001 laten we zien dat we niet alleen voldoen aan internationale normen, maar ook proactief werken aan het minimaliseren van bedrijfsrisico's. Door deze certificering kunnen onze klanten erop vertrouwen dat wij als betrouwbare ketenpartner opereren, met de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat het behalen van deze certificering voor ons extra bijzonder maakt is dat wij het kwaliteitsmanagementsysteem van deze ISO 27001 hebben ingericht in onze eigen software: sQyline .

Wilt u meer informatie over onze certificering, neem dan contact met ons op.